Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Масла за смазване на верига

Маслото за смазване на верига е с отлични свойства на смазване за минимално износване на шината и веригата. Съдържа свежи минерални масла и предпазва веригата от износване, както и от изсъхване на шината.

 

Благоприятният вискозитет позволява употреба както през лятото, така и през зимата дори при екстремни температури. Маслата за смазване на верига са с много подходяща гъстота за целогодишно използване в умерените и топли климатични зони.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите масла за смазване на верига на марките HUSQVARNA, MAKITA и STIHL.

 

Защо да изберете масло за смазване на верига от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме масла за смазване на верига, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.