Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 721 продукта и наличност над 4 105 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 721 продукта в наличност.
4 105 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Накрайници шестограм SW

Накрайниците шестограм SW са перфектен помощник при завиване и развиване на крепежни елементи, при монтиране на облицовъчни материали и редица други дейности, които изискват работа с крепеж. Имат формата на стъпаловиден конус с шестоъгълен връх от едната страна и шестограмна вложка от другата.

 

Накрайниците шестограм SW са изработени от специална инструментална стомана. Имат дълъг живот и покритие против корозия. Съвместими са с различни магнетизирани и немагнетизирани държачи. Подходящи за са ръчно и машинно въртене. 

 

Предназначени са за различни приложения и да издържат продължително време на ежедневна употреба. Внимателният подбор на материалите, прецизната обработка и процесът на закаляване гарантират дълъг живот и оптимални работни резултати.

 

Защо да изберете накрайник шестограм SW от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме накрайници шестограм SW, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.