Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 089 042 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 089 042 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Накрайници Torx

Накрайниците TORX обикновено са с покритие от титанов нитрид, което ги прави устойчиви на износване и удължава техния живот. Други са с отвор и могат да се ползват както за стандартни, така и за предпазни винтове. Подходящи са за високи натоварвания.

 

Накрайниците TORX намират приложение както за предпазни винтове, така и за обикновени винтове. Някои от видовете са изработени от висококачествена легирана молибден-ванадиева стомана и имат хромирана повърхност.

 

Накрайниците TORX се използват при всяко приложение и издържат на ежедневна употреба. Внимателно подбраните материали и прецизната обработка, както и процесът на закаляване, гарантират дълъг живот и най-добри работни резултати.

 

Защо да изберете накрайник TORX от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме накрайници TORX, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.