Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Накрайници за такаламит

Накрайниците за такаламити са съвместими с доста видове такаламити и са предназначени да работят с гресьорки DIN 3404. Четиричелюстните накрайници са прецизни и съвместими с почти всички модели.

 

Видове накрайници за такаламити

 

Конусният накрайник за такаламит е изработен от стомана и е съчетаем с почти всички видове такаламити.

 

Ъгловият накрайник за такаламит е прецизен четиричелюстен, изработен от стомана. Ъгловата форма служи за достигане до по-труднодостъпни места. Съчетаем е с почти всички модели такаламити. Подходящ е за хидравлични гресиращи нипели/щуцери. Имат поглъщаема способност.

 

Защо да изберете накрайник за такаламит от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме накрайници за такаламити, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.