Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 193 продукта и наличност над 4 081 747 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 193 продукта в наличност.
4 081 747 Артикула.
Подреди по
Резултати

Накрайници за такаламит

В магазините на „Баш Майстора“ ще намерите различни накрайници за такаламити. Предлаганите от нас накрайници са съвместими с доста видове такаламити и са предназначение да работят с гресьорки DIN 3404. Четиричелюстните накрайници са прецизни и съвместими с почти всички модели.

 

Накрайникът за такаламит BONEZZI 10x1 мм е прецизен (стругован) четиричелюстен. Изработен е от стомана. Съчетаем е с доста видове такаламити.

 

Накрайникът за такаламит PRESSOL 10x1 мм е четиричелюстен. Съчетаем е с доста модели такаламити. Изработен е от стомана.

 

Накрайникът за такаламит PRESSOL 10x1мм/16 мм е предназначен за работа с „чешки гресьорки“ DIN 3404. Присъединителната вътрешна резба е М 10 x 1.0, а главата на гресьорката е 16 мм. Съчетаем е с голям брой видове такаламити.

 

Конусният накрайник за такаламит BONEZZI 10x1 мм – външен е изработен от стомана и е подходящ за доста видове такаламити.

 

Конусният накрайник за такаламит BONEZZI 10x1 мм – вътрешен е съчетаем с почти всички видове такаламити. Изработен е от стомана.

 

Ъгловият накрайник за такаламит BONEZZI 10x1 мм е прецизен четиричелюстен, изработен от стомана. Ъгловата форма служи за достигане до по-труднодостъпни места. Съчетаем е с почти всички модели такаламити. Подходящ е за хидравлични гресиращи нипели/щуцери. Имат поглъщаема способност.

 

Дюзи, принадлежности за строителни машини, фрезери и консумативи и шлайфгрифери може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.