Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 34 242 продукта в наличност и разнообразие от над 3 044 212 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
34 242 продукта в наличност.
3 044 212 Артикула.
1 2 3 ... 8

Продукти от NAREX

Společnost Narex s.r.o. е водещ доставчик на ръчни електро инструменти. Тя е част от група фирми в рамките на фирмата майка TTS Tooltechnic Systems AG & Ко, която се намира в Вендлинген в Германия и има успешна осемдесет годишна история. По същия начин, марка Wiha има дългогодишна традиция, която започва преди 70 години с производството на ръчни електро-инструменти.

 

Най-висока степен на иновации и технологии

Прецизните металорежещи машини и напредналите заводски технологии за монтаж са основа за производството на надеждни продукти, които отговарят на високите изисквания за качество. Квалифицирани служители отговарят за протичането на всички процеси при производство на двигатели, зъбни колела, валове, чрез обработка на CNC машинни и посредством първокласен монтаж. Марката NAREX гарантира, че потребителите получават желаната мощност при най-добри технически параметри за цена, която отговаря на изискванията на взискателните потребители.

 

Бързи и лесни за обслужване

Високо качество на марката WIHA се поддържа от мрежа от 450 оторизирани дилъри и сервизна мрежа. Най-големи продажби и сервизна мрежа има в Чехия, като централния офис дава гаранции за скоростно, качествено обслужване и изгодни цени.

 

Всеки лицензиран търговец ще Ви посъветва чрез своите водещи експерти относно избора на продукт. При повреда на инструмент Narex просто се свържете с продавача, за да се гарантира ремонтът в оторизиран сервизен център. Ако дадете за ремонт повреден гаранционен инструмент при оторизиран дилър, ние Ви гарантираме, че ще отремонтираме инструмента в рамките на 5 дни. Ще сведем до минимум престоя му в сервиза като гарантираме, че ще върнем инструмента в отлична готовност за работа.

 

За всички ръчни електро-инструменти Narex трябва да се спазват условията за правилната им употреба, като гаранцията важи 24 месеца от датата на закупуване.

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 8
1 2 3 ... 8
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.