Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 649 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 649 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Продукти от NAREX

Společnost Narex s.r.o. е водещ доставчик на ръчни електро инструменти. Тя е част от група фирми в рамките на фирмата майка TTS Tooltechnic Systems AG & Ко, която се намира в Вендлинген в Германия и има успешна осемдесет годишна история. По същия начин, марка Wiha има дългогодишна традиция, която започва преди 70 години с производството на ръчни електро-инструменти.

 

Най-висока степен на иновации и технологии

Прецизните металорежещи машини и напредналите заводски технологии за монтаж са основа за производството на надеждни продукти, които отговарят на високите изисквания за качество. Квалифицирани служители отговарят за протичането на всички процеси при производство на двигатели, зъбни колела, валове, чрез обработка на CNC машинни и посредством първокласен монтаж. Марката NAREX гарантира, че потребителите получават желаната мощност при най-добри технически параметри за цена, която отговаря на изискванията на взискателните потребители.

 

Бързи и лесни за обслужване

Високо качество на марката WIHA се поддържа от мрежа от 450 оторизирани дилъри и сервизна мрежа. Най-големи продажби и сервизна мрежа има в Чехия, като централния офис дава гаранции за скоростно, качествено обслужване и изгодни цени.

 

Всеки лицензиран търговец ще Ви посъветва чрез своите водещи експерти относно избора на продукт. При повреда на инструмент Narex просто се свържете с продавача, за да се гарантира ремонтът в оторизиран сервизен център. Ако дадете за ремонт повреден гаранционен инструмент при оторизиран дилър, ние Ви гарантираме, че ще отремонтираме инструмента в рамките на 5 дни. Ще сведем до минимум престоя му в сервиза като гарантираме, че ще върнем инструмента в отлична готовност за работа.

 

За всички ръчни електро-инструменти Narex трябва да се спазват условията за правилната им употреба, като гаранцията важи 24 месеца от датата на закупуване.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.