Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 954 489 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 954 489 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножици за арматура

Ножиците за арматура са предназначени за рязане на различни метални изделия като арматурна тел, стоманени прътове, болтове, вериги, кабели и други. Те са незаменими при изграждането на арматура, телени огради или за разрязване на големи катинари.

 

Дизайнът им наподобява този на клещите с една основна разлика – двулостов механизъм, благодарение на който може да се приложи сила, достатъчна за разрязването на метален прът, метална тел или верига с дебелина до 19 мм. Благодарение на лостовия механизъм и дългите рамене на ножицата за арматура могат да се отрежат изделия и заготовки от стомана с якост до 1600N/мм².

 

Предимства на ножиците за арматура

 

Обикновено режещите челюсти на арматурните ножици са изработени от специална инструментална стомана – ковани и закалени, а дългите им стоманени дръжки са ергономични, боядисани и с удобни пластични ръкохватки.

 

Някои от арматурните ножици осигуряват достъп и до тесни пространства благодарение на компактната конструкция на главата и сглобката. Ножиците за арматура са с дълги и ергономични дръжки до 1050 мм, което осигурява удобство при рязането с минимални усилия.

 

Ножиците за арматура могат да отрежат кръгъл прътов материал с дебелина до 19 мм, а амортисьорите на шарнирното им съединение абсорбират ударите върху дръжките при рязане на арматура с цел максимално удобство по време на употреба.

 

Защо да изберете ножица за арматура от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ножици за арматура, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.