Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 101 продукта и наличност над 4 301 390 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 101 продукта в наличност.
4 301 390 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножици за арматура

В категория „ножици за арматура“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете висококачествени ножици за рязане на арматура от водещи производители на ниски цени.

 

Ножиците за арматура са предназначени за рязане на различни метални изделия като арматурна тел, стоманени прътове, болтове, вериги, кабели и т.н. Ножиците за арматура са незаменими при изграждането на арматура, телени огради или за разрязване на големи катинари. Дизайнът им наподобява този на клещите, с една основна разлика - двулостов механизъм, благодарение на който може да се приложи сила, достатъчна за разрязването на метален прът, метална тел или верига с дебелина до 19 мм. Благодарение на лостовият механизъм и дългите рамена на ножицата за арматура могат да се отрежат изделия и заготовки от стомана с якост до 1600N/мм².

 

Обикновено режещите челюсти на арматурните ножици са изработени от специална инструментална стомана - ковани и закалени, а дългите им стоманените дръжки са ергономични, боядисани и с удобни пластични ръкохватки. Някои от арматурните ножици осигуряват достъп и до тесни пространства, благодарение на компактната конструкция на главата и сглобката. Ножиците за арматура са с дълги и ергономични дръжки до 1050 мм, което осигурява удобство при рязането с минимални усилия. Ножиците за арматура могат да отрежат кръгъл прътов материал с дебелина до 19 мм, а амортисьорите на шарнирното им съединение абсорбират ударите върху дръжките при рязане на арматура с цел максимално удобство по време на употреба.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете ножици за арматура от инструментална стомана с различна дължина - от 350 до 1050 мм и с капацитет на рязане от ф 5 до ф 19 мм с марка:

  • KNIPEX
  • MTX
  • NEDO
  • TOPMASTER
  • UNIOR
  • ZBIROVIA
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.