Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 360 052 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 360 052 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножици за рязане на ламинат

В категория „ножици за рязане на ламинат“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете висококачествени ножици за рязане на ламинат с марка WOLFCRAFT на ниски цени.

 

Ножиците за рязане на ламинат осигуряват бързо, чисто и безопасно рязане на ламинати с различна дебелина и широчина. Те са алтернативен вариант на електрическите инструменти за рязане на ламинат, предлагащи се на пазара. Характерно за ножиците за рязане на ламинат, е че работата с тях е безшумна, без наличие на прах и напълно безопасна, благодарение на специалната форма на острието. Ножиците за рязане на ламинат са с лека и здрава конструкция от висококачествен алуминий и позволяват точно и неограничено надлъжно рязане, благодарение на назъбената основа, осигуряваща сигурно фиксиране на детайла по време на работа.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете два модела ножици за рязане на ламинат с марка WOLFCRAFT - LC100 и LC600, подходящи за ламинат с определена дебелина и широчина и рязане под 90° с ограничител:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.