Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 956 620 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 956 620 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножици за шпилки

Ножиците за шпилки са инструменти, които се прилагат основно при създаването на климатизации или на всяко място, на което е необходимо рязане на шпилки. Имат надеждна и качествена изработка от инструментална стомана с добавено закаляване. Режещите челюсти са още повече закалени за по-голяма устойчивост.

 

Дръжките е нужно да се разтварят до максимум. Когато са максимално отворени може да се постави шпилката в режещия отвор за подходящия размер.

 

Ножиците са подходящи за отрязване на шпилки М8, М10 и М12. Продуктивността и точността на ножицата е в доста големи степени. Чрез нея за по-малко от два часа ще можете да отрежете близо 400 шпилки с чист отрез, като се има предвид, че това дори не е възможно да се случи дори с ъглошлайф. Ръкохватката е с перфектна дължина за ловко и постоянно рязане, поради което не е необходима много сила при рязането на шпилките.

 

Защо да изберете ножица за шпилка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ножици за шпилки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.