Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 241 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 241 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножове за тримери

Ножовете за косене се грижат за това да не оставят надъвкани тревички или неравности в тревата. Остриетата постигат надеждно желаната височина и след себе си оставят ливада, която изглежда прекрасно.

 

Ножовете служат за подравняване и отстраняване на жилава, сплъстена трева, гъсталаци, тръстика и храсти. Подходящи са и за подрязване на трънливи живи плетове.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите ножове за тримери на марките BLACK&DECKER, KARCHER, MAKITA, RAIDER, STIHL и други.

 

Защо да изберете нож за тримери от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ножове за тримери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.