Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни косачки

Акумулаторната косачка е много ценена машина при поддържане на равна и стегната морава. Поддръжката на красива градина никога не е било по-лесно, особено с използването на качествени и удобни градински машини и инструменти.

 

Има няколко неща, които трябва да се предвидят при избор на косачка, но най-важното е с какво захранване да бъде Вашата бъдеща косачка.

 

Акумулаторните косачки се използват на места, където е нужно окосяване на определена площ, като съществува възможност за регулация на височината. Винаги можете да настроите косачката за късо подравняване.

 

Косачките, особено тези с батерии, не са подходящи за използване върху висока и гъста трева, тъй като това ще натовари двигателя и има голям шанс уредът да изгори.

 

За поддържане на малки тревни площи можете лесно да използва акумулаторна косачка, която работи тихо и не отделя вредни емисии.
 

Най-важното нещо, което трябва да знаете, преди да си купите акумулаторна косачка, е площта, върху която ще я ползвате, както и вида и дължината на тревата, която ще косите.

 

Защо да изберете акумулаторна косачка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме акумулаторни косачки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.