Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 365 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 365 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножове за уреди за връзване

Ножовете за уреди за връзване са предназначени за бързо, лесно и ефективно фиксиране на лозя, овошки и растения. Резервният нож за апарат за връзване е предназначен за работа с апарати за връзване.

 

Резецът за уред за привързване е подходящ за привързване на относително леки растения към опорни колове. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите ножове за уреди за връзване на марките MAX и TOPSTRONG.

 

Защо да изберете нож за уреди за връзване от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ножове за уреди за връзване, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.