Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 088 557 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 088 557 Артикула.
Подреди по
Резултати

Олекотен метален рамков кофраж за стени и колони OZLER RAPID

В основната рамка на олекотения метален кофраж OZLER Rapid-Uni е използван специално оформен стоманен профил S420 MC с висока стойност на устойчивост на огъване, проектиран от Welser Profile. За повърхностите на панелите се използва шперплат от бреза 15 мм. 

 

С 5 см перфорирани профили, използвани в панелите Rapid-Uni, кофражът за стени и колони от всякакъв размер може лесно да се регулира. Кофражната система RAPID е проектирана в съответствие с налягане на бетона 40 Kn/m2. Стоманените продукти се почистват с пясъкоструене преди боядисване заради индустриалното химическо масло. 

 

Продуктите могат да бъдат горещо поцинковани съгласно стандартите TS 914 EN ISO 1461.

Елементи на олекотения метален рамков кофраж за стени и колони

 • Кофражни ъгли - външен, вътрешен, шарнирен

 

Външният ъгъл от кофражната система OZLER Rapid е произведен от стомана. Използва се за свързваща ъглова сглобка между две кофражни платна при образуване на прав ъгъл. Използва се при затваряне на краищата на стени в панелния кофраж Rapid.

 

Вътрешният ъгъл OZLER Rapid се използва при необходимост за изливане на прави ъгли на строителната площадка. С помощта на този панел е доста лесно да настроите кофража, за да пасне на прави ъгли и Т-образни стени с различна дебелина.

 

Чрез шарнирния кофражен ъгъл можете да създавате разнообразни ъгли в диапазон от 60 до 180 градуса. Предоставя гъвкавост и прецизност в работата.

 

 • Кофражни крилчати гайки
   

Кофражните крилчати гайки с кръгла периферия ф90 mm Tie-Rod Nut са свързващи елементи, които се използват заедно със съединителни шпилки в кофражните системи. Осигуряват здраво и сигурно съединение на различните компоненти.

 

 • Фиксатор
   

Долният фиксатор, който се използва заедно с подпора за кофражни панели, намира приложение само когато се използва една подпора при ниски панели. От едната част се захваща за земята, от другата - за подпората.

 

 • Скоби
   

Клиновидните скоби за олекотен кофраж е произведена в съответствие с формата на профила на платната. Целта на тези скоби е да създадат здрава връзка между панелите и да осигурят стабилност. Помагат и при подравняването на панелите.

 

 • Конзоли за работни площадки
   

Конзолите за работна площадка са проектирани да осигурят безопасността и удобството на работниците, осигурявайки стабилна и сигурна работна зона по време на строителни дейности. Не само предоставят безопасно работно пространство, но може и да се ползват като платформа за ходене, улеснявайки достъпа до различни части на кофражната система.

 

 • Платна с рамки
   

Кофражната система от панели със стоманена рамка и шперплат е подходяща да се носи на ръце. Основната рамка на системата използва специално оформен стоманен профил с висока устойчивост на огъване. За повърхност на панелите е използват шперплат от бреза с дебелина 15 мм.

 

 • Куки
   

Куката за кран, с помощта на която се пренасят кофражни панели Ozler Rapid, се захваща за стоманената рамка на кофражното платно. Към всеки кофраж, който ще се пренася, трябва да бъдат прикрепени минимум 2 куки.

 

 • Опори
   

Опората за кофражни панели е предназначена за свързване на два или повече панела в една обща конструкция. Това позволява да се създаде по-голяма площ за кофраж, което е полезно при изграждането на големи конструкции или при нужда от по-голяма стабилност.

 

 • Подпори
   

Подпората е незаменим елемент за точното и надеждно подравняване на кофражните панели. Специално са създадени, за да осигурят стабилност и сигурност на строителната площадка.

 

 • Подпорни пети
   

Подпорната пета е стабилна и надеждна, предлага бърз и сигурен начин за фиксиране на подпори за кофраж върху земята. С нея можете лесно да закрепите подпора, като осигурите стабилност и надеждност на вашите кофражни конструкции.

 

 • Приставки за скоби

 

Приставката за скоби е изработена от стомана, която се използва заедно с клиновидна скоба. Намира приложение при съединяване на кофражно платно с кофражен ъгъл чрез клиновидна скоба.

 

 • Шпилки
   

Шпилката е горещо валцувана, произведена от стомана, тествана по най-високите международни стандарти.

 

 • Щифтове

 

Щифтът с шплент за кофраж предоставя надеждно и здраво съединение.

 

 • Ъглови връзки за рамкови кофражни платна
   

Ъглова връзка е компонент, който се използва за свързване на две кофражни платна под ъгъл от 90 градуса. От едната страна, главата тип кука, обгръща рамковия профил на платното, а от другата се затяга посредством крилчата гайка.

 

Защо да изберете олекотен рамков кофраж за стени и колони от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме олекотен рамков кофраж за стени и колони, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.


 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.