Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Органайзери за инструменти

Органайзерите за инструменти са от необходимост за всеки домашен майстор и професионалист. Те разполагат с множество отделения, където бихте могли да поместите често използвани аксесоари или крепежни елементи.

 

Видове органайзери за инструменти

 

В контейнерите може прегледно да сортирате и да съхраните консумативи и малки части. Сменяемите кутии и разделите служат за индивидуално разделяне на чекмеджетата. Контейнерите съдържат кутии, разделители и защитни уплътнители.

 

Чрез органайзерите за акумулаторни батерии и зарядни устройства сами съставяте перфектното захранване с енергия.

 

Кутиите за инструменти са изработени от устойчиви на удари полимери, които издържат на падане и тежки условия на работното място.

 

Кутиите за шкурки спестяват време чрез намалените усилия за преместване и търсене. Употребяваното и още годно за употреба шлифовъчно средство се пази на видно място. Повишава ефикасността чрез структурна работа и намалена консумация на шлифовъчен материал.

 

Защо да изберете органайзер за инструменти от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме органайзери за инструменти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.