Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 559 продукта и наличност над 3 743 833 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 559 продукта в наличност.
3 743 833 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Куфари пластмасови

Пластмасовите куфари за инструменти са предназначени за съхраняване и пренасяне на всякакъв вид инструменти. По този начин инструментите и аксесоарите са защитени от строителен прах, валежи и повреждане.

 

Някои видове пластмасови куфари имат надграждаща система, която позволява да бъдат свързани помежду си и лесното им носене. Подвижните прегради правят вътрешното пространство на органайзера по-лесно за организиране.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете пластмасови куфари на водещите марки BOSCH, DEWALT, FESTOOL, HIKOKI, UNIOR, STANLEY и други.

 

Защо да изберете пластмасов куфар от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пластмасови куфари, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.