Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 089 продукта и наличност над 4 303 192 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 089 продукта в наличност.
4 303 192 Артикула.
Подреди по
Резултати

Оставащи метални кофражи

В онлайн магазина и в търговската верига на „Баш Майстора“ ще намерите оставащ кофраж щрек метал на марката REUSS-SEIFERT. Ако търсите кофраж щрек метал, вече знаете къде може да го намерите!

 

Оставащият кофраж щрекметал Shtreckmetall 8 мм може да се използва за строителни фуги и прекъсвания на бетонирането. Лесно се адаптира към всички геометрични форми. Малкият размер на окото осигурява по-добро закрепване на мазилката. Ребрата с височина 8 мм го правят много здрав и силно устойчив, като запазват добра пластичност.

 

Различни видове кофражно оборудване може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. в магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.