Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 109 продукта и наличност над 4 089 698 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 109 продукта в наличност.
4 089 698 Артикула.
Подреди по
Резултати

Оставащи метални кофражи

Оставащият кофраж щрекметал може да се използва за строителни фуги и прекъсвания на бетонирането. Лесно се адаптира към всички геометрични форми. Малкият размер на окото осигурява по-добро закрепване на мазилката.

 

Основният панел е от гипс, изработен от поцинкована ламарина. Ребрата с височина 8 мм го правят много здрав и силно устойчив, като запазват добра пластичност.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите оставащи метални кофражи на марката REUSS SEIFERT.

 

Защо да изберете оставащ метален кофраж от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме оставащи метални кофражи, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.