Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 270 продукта и наличност над 3 830 913 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 270 продукта в наличност.
3 830 913 Артикула.
Подреди по
Резултати

Патрони за топло лепене

Патроните за топло лепене се използват за многообразни орнаменти върху хартия, картон, стъкла, дърво и пластмаса. Универсалните патрони са предназначени за топло лепене на дърво, пластмаса, керамика, хартия, картон, деликатна тъкан.

 

Видове патрони за топло лепене

 

Белите патрони за топло лепене служат за лепене на дърво, керамика, тъкан и други. Ползват се още за лепене на разнообразни термочувствителни материали като хартия.

 

Блестящите патрони за топло лепене могат да се намерят в пет различни цвята – червен, зелен, син, сребрист, златист. Безопасни са благодарение на ниската температура на топене.

 

Жълтите патрони за топло лепене се използват за лепене на разнообразни дървени и термочувствителни материали – хартия, картон, тъкан и други.

 

Многоцветните патрони за топло лепене могат да се ползват както за разнообразни декорации върху хартия, картон, стъкло, пластмаса, така и за уплътняване и щамповане на декорации.

 

Прозрачните патрони за топло лепене са изработени от термолепило за лесни дейности по ремонт, закрепване, монтаж, уплътнение и фугиране. След втвърдяване запазват напълно прозрачността си.

 

Цветните патрони за топло лепене се използват за декорация или лепене на хартия, картон, пластмаса, камъни и други. Безопасни са за употреба заради ниската температура на топене.

 

Защо да избере патрон за топло лепене от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме патрони за топло лепене, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.