Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 088 547 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 088 547 Артикула.
Подреди по
Резултати

Патрони за топло заваряване

Патроните за топло заваряване са предназначени за заварка на ABS-материал, използващи се при автомобилни части, куфари за багаж, както и за опазване на различни инструменти. Намират приложение при изработката на вани, касетки и кошници, бидони и туби, изолационни материали, тръби, съдове за отпадъци и други.

 

На нашия сайт и в търговските обекти на „Баш Майстора“ ще откриете патрони за топло заваряване с горещ въздух върху твърд PVC. Използват се за изработване на тръби (канализационни и фитинги за тях), конструктивни профили, характерни детайли и други.

 

Предлагаме още патрони за заварка на полипропилен, които намират широко приложение при изработка на водопроводни и канализационни тръби, автомобилни части и други. Заварката се извършва при различни температури при всеки един от материалите.

 

Защо да избере патрон за топло заваряване от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме патрони за топло заваряване, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.