Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 263 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 263 Артикула.
Подреди по
Резултати

Патрони за топло заваряване

На нашия сайт и в търговските обекти на „Баш Майстора“ ще откриете патрони за топло заваряване с горещ въздух. Те са предназначени за заварка на ABS-материал, използващи се при автомобилни части, куфари за багаж, както и за опазване на различни инструменти. Предлагаме и патрони за топло заваряване с горещ въздух върху твърд PVC. Използват се за изработване на тръби (канализационни и фитинги за тях), конструктивни профили, характерни детайли и др. Предлагаме още патрони за заварка на твърд полиетилен, използващи се при изработка на вани, бидони и туби, изолационни материали и др., както и патрони за заварка на полипропилен, които намират широко приложение при изработка на водопроводни и канализационни тръби, автомобилни части и др. Заварката се извършва при различни температури при всеки един от материалите.

 

Патронът за топло заваряване STEINEL ABS 100 гр е предназначен за автомобилни детайли, куфари за багаж, както и за съхраняване на характерни електрo- и други видове инструменти. Заварка се прави при температура около 350°C. Подходящ е за моделите HL 1920 E и HL 2020 E.

 

Патронът за топло заваряване STEINEL HART PVC 100 гр е за сигурна заварка на твърда PVC. Предназначен е за изработка на тръби (канализационни и фитинги за тях) и др. Заварка се извършва при температура около 300°C.

 

Патронът за топло заваряване STEINEL HDPE 100 гр е подходящ за изработка на вани, касетки и кошници, бидони и туби, изолационни материали, тръби, съдове за отпадъци и др. Предназначен е за моделите HL 1920 E и HL 2020 E.

 

Патронът за топло заваряване STEINEL PP 100 гр намира приложение при изработката на водопроводни и канализационни тръби, градински мебели, автомобилни части, кутии за акумулаторни батерии и др. Заварка се извършва при температура около 250°C.

 

Патроните за топло лепене HERZ са снопче от различни видове добавъчен материал от най-използваните в авторемонта пластмаси. Включени са ABS, PC-PBTP, PC, PC/ABS, PA6, PP/EPDM, PP. При съмнение за вида на пластмасата, която подлежи на заваряване, можете да изпробвате взаимната заваряемост между нея и различни пръчки от тестовото снопче.

 

Патрони за топло лепене може да намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.