Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 580 продукта и наличност над 3 772 313 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 580 продукта в наличност.
3 772 313 Артикула.
Подреди по
Резултати

Патронници комплекти

Патронници комплекти може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

 

Патронникът BOSCH 1.5-13 мм е подходящ за пробивни бормашини от всички марки с опашка SDS plus. Адаптерът с патронник за свредла е идеален за употреба на цилиндрични свредла в ударни бормашини SDS plus с ограничител на ударното действие. Да се използва без ударната функция.

 

Патронникът RAIDER 1.5-13 мм позволява използването на свредла с цилиндрична опашка. Висококачественият патронник със зъбен венец е с ширина на захващане 1.5-13 мм, която осигурява по-голяма гъвкавост при използване на инструмента. Монтира се лесно с включения в комплекта адаптер SDS-plus.

 

Патронникът с морзов конус JEPSON B16 P3.0-16 мм е със силен въртящ момент, затяга лесно и бързо. Служи за модела Magpro 75/4S. В комплекта е включен и адаптор за монтиране.

 

Патронникът с резба JEPSON P1.0-16 мм R-5/8’’ 16 UNF е със силен въртящ момент, затяга лесно и бързо. В комплекта е включен и адаптор за монтиране. Служи за модела Magpro 50/2S.

 

Патронникът с резба JEPSON P1.5-13 мм R-1/2’’ 20 UNF e подходящ за модел Magpro35. Има силен въртящ момент, затяга изключително лесно и бързо. В комплекта е включен и адаптор за монтиране.

 

Патронникът с резба JEPSON P1.50-13 мм R-1/2’’ 20 UNF e със силен въртящ момент, затяга изключително лесно и бързо. Подходящ е за модел Magpro 35 ADJUST. В комплекта е включен и адаптор за монтиране.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите бързосменяеми и самозатягащи патронници и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.