Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 079 продукта и наличност над 4 304 162 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 079 продукта в наличност.
4 304 162 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Пили за метал

Квадратната пила за метал TOPMASTER 200 мм е с полуфина насечка – Cut2. Изработена е от закалена стомана Т12 и е с ергономична пластмасова дръжка.

 

Квадратната пила за метал UNIOR 150/270 мм е с груба насечка – Cut1. Изработена е от високовъглеродна стомана, има ергономична двукомпонентна пластмасова дръжка.

 

Квадратната пила за метал UNIOR 150/270 мм е с полуфина насечка – Cut2. Произведена е от високовъглеродна стомана, има ергономична пластмасова дръжка. Изработена е по стандарт DIN 7621.

 

Квадратната пила за метал UNIOR 150/270 мм е с фина насечка – Cut3. Изработена е от високовъглеродна стомана, има ергономична двукомпонентна пластмасова дръжка.

 

Кръглата пила за метал TOPMASTER 200 мм е с полуфина насечка – Cut2. Изработена е от закалена стомана Т12, има ергономична пластмасова дръжка.

 

Кръглата пила за метал UNIOR 200 мм e с груба насечка – Cut1. Изработена е от високовъглеродна стомана, има ергономична двукомпонентна пластмасова дръжка.

 

Кръглата пила за метал UNIOR 200 мм е с полуфина насечка – Cut2. Произведена от високовъглеродна стомана, има ергономична двукомпонентна пластмасова дръжка. Изработена е по стандарт DIN 7621.

 

Плоската пила за метал TOPMASTER 200 мм е с полуфина насечка – Cut2. Изработена е от закалена стомана Т12, има ергономична пластмасова дръжка.

 

Плоската пила за метал UNIOR 200 мм е с груба насечка – Cut1. Произведена е от високовъглеродна стомана, има ергономична двукомпонентна пластмасова дръжка. Изработена е по стандарт DIN 7621.

 

Плоската пила за метал UNIOR 200 мм е с полуфина насечка – Cut2. Изработена е от високовъглеродна стомана, има ергономична двукомпонентна пластмасова дръжка.

 

Плоската пила за метал UNIOR 250 мм е с груба насечка – Cut1. Произведена е от високовъглеродна стомана, има ергономична пластмасова дръжка. Изработена е по стандарт DIN 7621.

 

Плоската пила за метал UNIOR 250 мм с полуфина насечка – Cut2. Изработена е от високовъглеродна стомана, има ергономична двукомпонентна пластмасова дръжка.

 

Полуоблата пила за метал TOPMASTER 200 мм е с полуфина насечка – Cut2. Изработена е от закалена стомана Т12, има ергономична пластмасова дръжка.

 

Полуоблата пила за метал UNIOR 250 мм е с груба насечка – Cut1. Изработена е от високовъглеродна стомана, има ергономична двукомпонентна пластмасова дръжка.

 

Полуоблата пила за метал UNIOR 250 мм е с полуфина насечка – Cut2. Произведена е от високовъглеродна стомана, има ергономична двукомпонентна пластмасова дръжка. Изработена е по стандарт DIN 7621.

 

Триъгълната пила за метал UNIOR 150 мм е с полуфина насечка – Cut2. Изработена е от високовъглеродна стомана, има ергономична двукомпонентна пластмасова дръжка.

 

Триъгълната пила за метал UNIOR 150 мм е с фина насечка – Cut3. Произведена е от високовъглеродна стомана, има ергономична двукомпонентна пластмасова дръжка. Изработена е по стандарт DIN 7621.

 

Триъгълната пила за метал UNIOR 200 мм е с двойни и кръстосани нарези и полуфина насечка – Cut2. Изработена е от високовъглеродна стомана, има ергономична пластмасова дръжка.

 

Триъгълната пила за метал UNIOR 200 мм е с полуфина насечка – Cut2. Произведена е от високовъглеродна стомана, има ергономична двукомпонентна пластмасова дръжка. Изработена е по стандарт DIN 7621.

 

Комплектът пили за метал TOPMASTER 200 мм са с полуфина кръстовидна насечка – Cut2. Изработени са от закалена стомана Т12, имат ергономична пластмасова дръжка. Използват се в домакинството, в работилница и др. Комплектът съдържа плоска, кръгла и полуобла пила за метал.

 

Комплектът пили за метал UNIOR 150 мм са с фина насечка – Cut3. Изработени са от високовъглеродна стомана, имат ергономична двукомпонентна пластмасова дръжка. Комплектът съдържа плоска, полуобла, кръгла, триъгълна и квадратна пила с дръжка.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете още пили за метал на водещите марки AJAX и BAHCO.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.