Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пили за резба

Пилите за резби служат за ремонт и чистене на вътрешни и външни резби. Ползват се за поправка както за десни, така и за леви резби. Не се използват за създаване на резби.

 

Пилите за инчови резби служат за чистене и поправка на повредени вътрешни и външни резби върху болтове, валове от всякакъв диаметър, лява и дясна резба. Не се използват за създаване на резби. Подходящи са за резби UNF/UNC – унифицирани.

 

Пилата за метрична резба се употребява за поправка както за десни, така и за леви резби. Не се ползва за създаване на резби. Проектирана е за работа в тесни и труднодостъпни места. Приложима е за ISO метрични резби.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите пили за резба на марките AJAX и FORCE.

 

Защо да изберете пила за резба от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пили за резба, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.