Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 092 продукта и наличност над 4 302 822 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 092 продукта в наличност.
4 302 822 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пили за заточване

Водачът за пилодържател STIHL FF1.404’’ може да се използва за точно и лесно водене на пилата и професионално заточване на веригата. Той е подходящо допълнение към комплектите на STIHL и изисква малко усилие при работа. Предлага се с инструкция за експлоатация на DVD, а пилата не е включена в окомплектовката. Служи за вериги със стъпка 3/8‘‘.

 

Водачът за пилодържател STIHL FF1 3/8’’ дава възможност за изключително и точно насочване на пилата. По този начин дори любителите постигат добър резултат при заточване на режещата си верига STIHL. Водачът за пилодържател FF1 на STIHL се поставя върху шината под ъгъл 30 градуса, като по този начин се гарантира точно насочване на пилата при заточване.

 

Водачът за пилодържател STIHL FF1 3/8’’ може да се използва за точно и лесно водене на пилата и професионално заточване на веригата. Той е подходящо допълнение към комплектите на STIHL и изисква малко усилие при работа. Предлага се с инструкция за експлоатация на DVD, а пилата не е включена в окомплектовката. Служи за вериги със стъпка 3/8‘‘.

 

Водачът за пилодържател STIHL FF1 325’’ е допълнение към пилодържателите на STIHL, което е сравнително лесно за употреба. Осигурява точно насочване на пилите и прецизно заточване на веригата. Предлага се с инструкция за експлоатация на DVD.

 

Комплектът за заточване на верига STIHL (.325”, 1/4’’-3/8’’P, 3/8’’) включва пилодържател с обла пила ф 4.8 мм, плоска пила за обработване ограничителя на подаването, шаблон за проверка на предния ъгъл и ъгъла на заточване, на дължината на зъба, както и на разстоянието на ограничителя на подаването. Предлагат се различни варианти за поддръжка на вериги със следните стъпки: 3/8‘‘, 1/4‘‘, 3/8‘‘ P, .325’’, .404’’.

 

Пилата за заточване AJAX (110, 150, 200) се използва за наточване на триони. Може да се използва и за наточване и на други инструменти. Трионите със закалени зъби не могат да бъдат наточвани.

 

Пилата за заточване на верига MAKITA ф.4.0x200 мм служи за заточване на вериги 1/4’‘ и 3/8’’P.

 

Пилата за заточване на верига STIHL (ф3.2х150, ф3.5х200, ф4.0х200, ф5.2х200, ф5.5х200) е подходяща за комплектите за заточване и пилодържателите на STIHL, както и за дръжките на пили. Предоставят се различни опции за заточване на вериги с различни стъпки.

 

Пилодържателят STIHL 0.325’’ е с пила с диаметър 4.8 мм. Заточването е планирано така, че пилата да се показва на 1/10 от диаметъра си над зъба. Подходящ е за вериги със стъпки 0.325‘‘ PM, PMN. Посоката на пилодържателя трябва да бъде насочена така, че съответната маркировка на ъгъла – 30 или 10 градуса, да е успоредна на водещата релса.

 

Пилодържателят STIHL 3/8’’ с обла пила е за вериги със стъпка 3/8‘‘ PM, PMN. Заточването е планирано така, че пилата да се показва на 1/10 от диаметъра си над зъба. Посоката на пилодържателя трябва да бъде насочена така, че съответната маркировка на ъгъла – 30 или 10 градуса, да е успоредна на водещата релса.

 

Пилодържателят STIHL FF1 с обла пила е за вериги със стъпка 1/4‘‘ и 3/8’’ P. Заточването е планирано така, че пилата да се показва на 1/10 от диаметъра си над зъба. Посоката на пилодържателя трябва да бъде насочена така, че съответната маркировка на ъгъла – 30 или 10 градуса, да е успоредна на водещата релса.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.