Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Пили за заточване

Пилата за заточване се използва за наточване на триони. Може да се използва и за наточване и на други инструменти. Трионите със закалени зъби не могат да бъдат наточвани.

 

Пилодържателите са с пили с различни диаметри и стъпки. Заточването е планирано така, че пилата да се показва на 1/10 от диаметъра си над зъба. Подходящи са за вериги с различни стъпки. Посоката на пилодържателя трябва да бъде насочена така, че съответната маркировка над ъгъла – 30 или 10 градуса, да е успоредна на водещата релса.

 

Водачът за пилодържател може да се използва за точно и лесно водене на пилата и професионално заточване на веригата. Той е подходящо допълнение и изисква малко усилие при работа.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите пили за заточване, пилодържатели, водачи за пилодържатели на марките MAKITA, HUSQVARNA, STIHL, TOPMASTER и други.

 

Защо да изберете пила за заточване от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пили за заточване, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.