Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 727 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 727 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пистолети за топло лепене

Пистолетите за топло лепене се прилагат много в строителството, ремонтите, ръкоделието и други. В бита са познати още като пистолети за топъл силикон. Тези инструменти за лепене са ценен помощник, когато се налага максимално бързо и точно съединяване на материали с термо лепило.

 

Електрическият пистолет за топло лепене работи с термо лепило на пръчки, което при висока температура се превръща в течно състояние. Методът на слепване има много превъзходства, като едно от тях е, че по-тънкият накрайник спомага лепилото да се нанесе там, където трябва, без да се намърси зоната за работа и ръцете. Различават се основно по мощност, както и по диаметър на пръчките лепило.

 

Приложение на пистолетите за топло лепене

 

Приложенията на този инструмент са безкрайни, с него може да залепвате дърво, керамика, пластмаса, метал и други материали. Но освен за поддръжка и ремонт, с поялника можете да създавате красиви орнаменти с дърво, стъкло и керамика, а ако искате да развиете хоби с изработване на пространствени модели на коли, сгради, самолети и други, то такъв инструмент е задължителен в любимото Ви занимание.

 

Пистолетите за топло лепене са най-добрият начин за създаване на бижута, накити и други декоративни аксесоари. В допълнение към всичко изброено, те са от съществено значение при поддръжката и спешните ремонти на ски и сноуборд.

 

Защо да изберете пистолет за топло лепене от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пистолети за топло лепене, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 3 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.