Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 832 продукта и наличност над 3 855 129 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 832 продукта в наличност.
3 855 129 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пистолети за топло лепене

Пистолетите за топло лепене се прилагат много в строителството, ремонтите, ръкоделието и др. В бита са познати още като пистолети за топъл силикон. Тези инструменти за лепене са ценен помощник, когато се налага максимално бързо и точно съединяване на материали с термо лепило. Електрическият пистолет за топло лепене работи с термо лепило на пръчки, което при висока температура се втечнява. Методът на слепване има много предимства, като едно от тях е, че по-тънкият накрайник помага лепилото да се нанесе на мястото, на което трябва, без да се цапат зоната за работа и ръцете. Различават се основно по мощност, както и по диаметър на пръчките лепило: 8 mm; 11 mm; 12 mm. В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще може да намерите пистолети за горещ силикон, произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара.

 

Пистолетът за топло лепене BOSCH GKP 200 CE е с електронно регулиране на температурата. Електронно регулираните нагревателни елементи са за бърза готовност за работа и постоянна работна температура. Възможна е работа без кабел.

 

Пистолетът за топло лепене BOSCH PKP 18 E гарантира непрекъснато високо подаване на лепило и здрави връзки с лепило за отлични резултати. Идеален е за ежедневни задачи с лепене като декориране или ремонтиране на материали (дърво, картон, камък и др.).

 

Пистолетът за топло лепене DREMEL Glue Gun 910 е предназначен за лепене при висока температура (165°C). Прецизният накрайник е осигурен срещу прокапване на капчици лепило. Отличният баланс на инструмента осигурява лекота и комфорт при работа.

 

Пистолетът за топло лепене DREMEL Glue Gun 930 e особено подходящ за прецизно лепене заради двете си температурни настройки. С нискотемпературната си настройка инструментът е идеален за разнообразие от творчески хоби приложения (албум за изрезки, декориране, цветно лепене върху стъкло и др.).

 

Пистолетът за топло лепене DREMEL Glue Gun 940 e за лепене при висока температура (195°C) със сменяем накрайник срещу прокапване. Подходящ е за лепилни пръчки 11/12 мм.

 

Пистолетът за топло лепене METABO KE 3000 намира универсално приложение при горещо залепване на дърво, пластмаса, картон, стъкло, керамика, камък, текстил, корк, кожа и др. Подходящ е за запълване и фугиране със стопяемо лепило.

 

Пистолетът за топло лепене PROVIDUS PC080GS е предназначен за топло лепене. Отговаря на европейските стандарти. Има електронно регулирани нагревателни елементи.

 

Пистолетът за топло лепене STANLEY DualMeltPro предлага възможност от високо и нискотемпературно лепене в един пистолет. Използва стандартно двойно температурно лепило за двете настройки и термостопяемо лепило за настройка за висока температура.

 

Пистолетът за топло лепене TKK FIX 51 служи за горещо лепене, декориране, моделиране и ремонти в домакинството. Не е подходящ за PP, PE, мека PVC и стиропор.

 

Електрически пистолети за топло лепене на марките RAIDER и STEINEL ще намерите както онлайн, така и във физическите обекти на „Баш Майстора“. Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.