Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 241 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 241 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пистолети за водоструйки

Пистолетите за водоструйка са важен аксесоар, който се използва за управление и насочване на водната струя от Вашата водоструйка. Този компонент Ви позволява да контролирате налягането и формата на струята, като го прави подходящ за различни приложения за почистване и измиване. 

 

Пистолетите за водоструйка имат система за бърза връзка между пистолета и маркуча под налягане. Лесно се избира подходящо ниво на налягане за избрания обект за почистване. Те са ергономични, удобни за монтаж и приложими за десничари и левичари. Използват се за почистване под високо налягане с телескопични удължители.

 

В магазини “Баш Майстора” ще намерите пистолети за водоструйка на марката KARCHER.

 

Защо да изберете пистолет за водоструйка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пистолети за водоструйки, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.