Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 60 118 продукта и наличност над 4 106 598 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
60 118 продукта в наличност.
4 106 598 Артикула.
Подреди по
Резултати

Планки триъгълни кадмирани

Триъгълните кадмирани планки са изработени от студено валцована стомана с антикорозионно покритие. Използват се при монтаж на дървени греди. Триъгълните планки намират широко приложение в строителството, ремонтните дейности и изграждането на конструкции. Ще ги намерите както в търговските обекти на „Баш Майстора“, така и на нашия онлайн магазин. Разгледайте наличните крепежни елементи като планки, конзоли, окачвачи и други, които може да закупите на изгодна цена от нашия магазин и склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазин „Баш Майстора“.

 

Триъгълната планка DOMAX NS 100 100x28x100x2.0 мм е с 6 отвора с диаметър 8.0 мм за пирони и 7.0 мм за винтове. Изработена е от студено валцована стомана, марка DC01. Използва се при монтаж на дървeни греди и е с антикорозионно покритие.

 

Триъгълната планка DOMAX NS 50 50x16x50x1.5 мм е изработена от студено валцована стомана, марка DC01. Използва се при монтаж на дървени греди и е с антикорозионно действие. Кадмирана е с покритие 20 um.

 

Триъгълната планка DOMAX NS 75 75x20x75x2.0 мм е с 6 отвора с диаметър 6.0 мм за пирони и 5.0 мм за винтове. Изработена е от студено валцована стомана, марка DC01. Използва се при монтаж на дървени греди и е с антикорозионно покритие.

 

Планки, конзоли, окачвачи ще намерите както в онлайн магазин „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти. При запитвания се обърнете към нашите консултанти. Очакваме Ви!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.