Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 825 продукта и наличност над 3 814 503 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 825 продукта в наличност.
3 814 503 Артикула.
Подреди по
Резултати

Плашки M-метрична стандартна резба

Широкото приложение на метричната резба по целия свят, особено у нас, обяснява голямото разнообразие от плашки за нарязване на външни метрични стандартни резби, които ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти. 

 

Плашките М-метрична стандартна резба са изработени по DIN EN 24231 за тръбна цилиндрична резба DIN IO 228 55°. Много често рязането се прави и за възстановяване на повредени резби на винтове или болтове. Рязането се осъществява върху объл стоманен детайл, като той трябва да е с няколко милиметра по-малък от диаметъра на резбата.

 

Оформлението на резбата става с една плашка, като за удобство детайлът може да се скоси с леко пилене благодарение на шмиргел или ъглошлайф. За по-лесно рязане и оформление на резбата може да се ползва специален спрей или машинно масло.

 

Защо да избере плашка М-метрична стандартна резба от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме плашки М-метрична стандартна резба, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.