Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 580 продукта и наличност над 3 772 313 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 580 продукта в наличност.
3 772 313 Артикула.
Подреди по
Резултати

Плашки MF-метрична ситна резба

Плашките MF-метрична ситна резба биват леви и десни. Изработени са от инструментална CS стомана и се използва за рязане на външни резби. Обикновено рязането се извършва за ремонт на повредени резби на винтове или болтове.

 

Рязането се изпълнява върху кръгъл детайл от стомана, като той трябва да е с 0.1-0.2 мм по-малък от диаметъра на резбата. Оформянето става с една плашка, като за удобство детайлът може да се скоси с изпиляване с ъглошлайф или шмиргел.

 

За по-лесно рязане и оформление на резбата може да се ползва спрей за резби или машинно масло. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите плашки MF-метрична ситна резба на марките BUCOVICE TOOLS, HORTZ и други.

 

Защо да избере плашка MF-метрична ситна резба от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме плашки MF-метрична ситна резба, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.