Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 965 продукта и наличност над 4 215 048 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 965 продукта в наличност.
4 215 048 Артикула.
Подреди по
Резултати

Плашки UNC-унифицирана едра резба

Инчовата резба е крепежна триъгълна резба, за нарязването на която се използват метчици (за вътрешна резба) и плашки (за външна резба). Плашката UNC – унифицирана една резба е изработена от инструментална CS стомана, за нарязване на резби с размери от 1/2‘‘ до 5/16‘‘.

 

Плашката унифицирана резба BUCOVICE TOOLS UNC 1/2’’ 13 навивки е изработена от инструментална CS стомана. Нарязването се извършва върху объл стоманен детайл, като той трябва да е с 0.1 - 0.2 мм по-малък от диаметъра на резбата. Оформянето на резбата се извършва с една плашка, като за улеснение детайлът може да се скоси с леко изпиляване с помощта на шмиргел или ъглошлайф.

 

Плашката унифицирана резба BUCOVICE TOOLS UNC 1/4’’ 20 навивки е изработена от инструментална CS стомана. Много често нарязването се прави и за възстановяване на повредени (замазани) резби на винтове или болтове. За по-лесно нарязване и оформяне на резбата може да се използва спрей за резби или тънко машинно масло.

 

Плашката унифицирана резба BUCOVICE TOOLS UNC 3/4’’ 10 навивки е изработена от инструментална CS стомана. Оформянето на резбата се извършва с една плашка, като за улеснение детайлът може да се скоси с леко изпиляване с помощта на шмиргел или ъглошлайф.

 

Плашката унифицирана резба BUCOVICE TOOLS UNC 3/8’’ 16 навивки е изработена от инструментална CS стомана. За по-лесно нарязване и оформяне на резбата може да се използва спрей за резби или тънко машинно масло.

 

Плашката унифицирана резба BUCOVICE TOOLS UNC 5/16’’ 18 навивки е изработена от инструментална CS стомана. Нарязването се извършва върху объл стоманен детайл, като той трябва да е с 0.1 - 0.2 мм по-малък от диаметъра на резбата.

 

Плашката унифицирана резба BUCOVICE TOOLS UNC 5/8’’ 11 навивки е изработена от инструментална CS стомана. Много често нарязването се прави и за възстановяване на повредени (замазани) резби на винтове или болтове.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите плашки G-тръбна цилиндрична резба, M-метрична стандартна резба и различни комплекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.