Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 567 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 567 Артикула.
Подреди по
Резултати

Плашки UNC-унифицирана едра резба

Инчовата резба е крепежна триъгълна резба, за нарязването на която се използват метчици (за вътрешна резба) и плашки (за външна резба). 

 

Плашката UNC-унифицирана едра резба е изработена от инструментална CS стомана, за нарязване на резби с размери от 1/2‘‘ до 7/16‘‘.Много често рязането се прави и за възстановяване на повредени (замазани) резби на винтове или болтове.

 

Рязането се осъществява върху объл стоманен детайл, като той трябва да е с няколко милиметра по-малък от диаметъра на резбата. Оформлението на резбата става с една плашка, като за удобство детайлът може да се скоси с леко пилене благодарение на шмиргел или ъглошлайф.

 

За по-лесно рязане и оформление на резбата може да се ползва специален спрей или машинно масло.

 

Защо да избере плашка UNC-унифицирана едра резба от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме плашки UNC-унифицирана едра резба, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.