Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 074 продукта и наличност над 4 311 894 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 074 продукта в наличност.
4 311 894 Артикула.
Подреди по
Резултати

Плашки за G-тръбна резба

Плашките G-тръбна цилиндрична резба са създадени специално за рязване на тръбна резба. Единствената разлика между обикновената резба и резбата на водопроводните тръби е в размерите ѝ. Диаметърът на тръбите се измерва в цолове, като към него се прибавя дебелината на стените на тръбата. В магазини „Баш Майстора“ предлагаме плашки G-тръбна цилиндрична резба във варианти на изработка от CS стомана, с всички стандартни размери и брой на навивки.

 

Плашката тръбна резба BUCOVICE TOOLS G 1’’ 11 навивки служи за нарязване на външни резби. Нарязването се извършва върху объл стоманен детайл, като той трябва да е с 0.1-0.2 мм по-малък от диаметъра на резбата.

 

Плашката тръбна резба BUCOVICE TOOLS G 1/2’’ 14 навивки е изработена по DIN EN 24231 за тръбна цилиндрична резба DIN IO 228 55°. Много често нарязването се прави и за възстановяване на повредени резби на винтове или болтове.

 

Плашката тръбна резба BUCOVICE TOOLS G 1/2’’ 14 навивки – HSS служи за нарязване на външни резби. Оформянето на резбата се извършва с една плашка, като за улеснение детайлът може да се скоси с леко изпиляване с помощта на шмиргел или ъглошлайф.

 

Плашката тръбна резба BUCOVICE TOOLS G 1/4’’ 19 навивки е изработена по DIN EN 24231 за тръбна цилиндрична резба DIN IO 228 55, дясна. За по-лесно нарязване и оформяне на резбата, може да се използва спрей за резби или тънко машинно масло.

 

Плашката тръбна резба BUCOVICE TOOLS G 3/4’’ 14 навивки е изработена от CS стомана и служи за рязане на външни резби. Нарязването се извършва върху объл стоманен детайл, като той трябва да е с 0.1-0.2 мм по-малък от диаметъра на резбата.

 

Плашката тръбна резба BUCOVICE TOOLS G 3/8’’ 19 навивки е изработена по DIN EN 24231 за тръбна цилиндрична резба DIN IO 228 55°. Много често нарязването се прави и за възстановяване на повредени резби на винтове или болтове.

 

Плашката тръбна резба GWG G 2’’ 11 навивки е изработена от CS стомана и служи за рязане на външни резби. Оформянето на резбата се извършва с една плашка, като за улеснение детайла може да се скоси с леко изпиляване с помощта на шмиргел или ъглошлайф.

 

Плашката тръбна резба HORTZ G 7/8’’ – 14 навивки е изработена от инструментална CS стомана и е подходяща за нарязване на външни резби. За по-лесно рязане и оформяне на резбата, може да се използва спрей за резби или тънко машинно масло.

 

Плашката тръбна резба ZIT G (1 1/2’’, 1 1/4’’) 11 навивки е изработена от CS стомана. Нарязването се извършва върху объл стоманен детайл, като той трябва да е с 0.1 - 0.2 мм по-малък от диаметъра на резбата.

 

Плашката тръбна резба ZIT G 1’’ 11 навивки е подходяща за нарязване на външни резби. Много често нарязването се прави и за възстановяване на повредени (замазани) резби на винтове или болтове.

 

Плашката тръбна резба ZIT (G 1/8’’ 28 навивки, G 3/4’’ 14 навивки, G 3/8’’ 19 навивки, G 5/8’’ 14 навивки) е изработена от CS стомана. Оформянето на резбата се извършва с една плашка, като за улеснение детайла може да се скоси с леко изпиляване с помощта на шмиргел или ъглошлайф.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете плашки М-метрична стандартна резба, UNF – унифицирана ситна резба и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.