Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 109 продукта и наличност над 4 089 698 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 109 продукта в наличност.
4 089 698 Артикула.
Подреди по
Резултати

Плашки за G-тръбна резба

Плашките G-тръбна цилиндрична резба са създадени специално за рязване на тръбна резба. Единствената разлика между обикновената резба и резбата на водопроводните тръби е в размерите ѝ. Диаметърът на тръбите се измерва в цолове, като към него се прибавя дебелината на стените на тръбата.

 

Обикновено рязането се извършва за ремонт на повредени резби на винтове или болтове. Оформянето става с една плашка, като за удобство детайлът може да се скоси с изпиляване с ъглошлайф или шмиргел.

 

Рязането се изпълнява върху кръгъл детайл от стомана, като той трябва да е с 0.1-0.2 мм по-малък от диаметъра на резбата. За по-лесно рязане и оформление на резбата може да се ползва спрей за резби или машинно масло.

 

Защо да избере плашка за G-тръбна резба от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме плашки за G-тръбна резба, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.