Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 172 продукта и наличност над 4 126 956 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 172 продукта в наличност.
4 126 956 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пневматични тресчотки

Пневматичните тресчотки са инструменти, които не изискват електрическо захранване, а се задвижват от сгъстен въздух. При тях е наложителен компресор и маркуч между пневматичния инструмент и компресора.

 

Пневматичната тресчотка е инструмент, който се използва за бързо разхлабване и затягане на болтове и гайки, задвижвани от въздух под налягане. Най-често се използва при ремонт на ходова част и каросерия в автосервизи, както и в промишлеността.

 

Подходяща е за тежки и продължителни дейности в стеснени и ограничени пространства. Лесно се прави ремонт по двигатели с нея.

 

Особености на пневматичните тресчотки

 

Задвижваната от сгъстен въздух тресчотка драстично подобрява производителността и ефективността по време на работа. Обикновено е по-малка по размер, по-мощна от конвенционалните електроинструменти, и за това е идеална за ограничени работни пространства.

 

Пневматичната тресчотка е съставена от по-малко компоненти, което я прави устойчива на механични повреди. С нея се спестява много време, защото завиването на болтове е по-бързо в сравнение с обикновен гаечен ключ.

 

С помощта на тресчотките завиването и отвиването на различни по големина и размер крепежни елементи е много по-лесно, бързо и практично.

 

За разлика от пневматичните гайковерти, формата на тресчотката им позволява да работи на труднодостъпни места. Друга основна разлика е, че тресчотките осигуряват висока скорост за сметка на нисък въртящ момент.

 

При нас можете да закупите пневматична тресчотка във варианти с квадрат 1/2‘‘, 1/4‘‘ и 3/8‘‘. Работното налягане е 6.2 и 6.3 bar, а максималният въртящ момент е от 27 до 130 Nm.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите богат асортимент от пневматични тресчотки с марка:

 

  • BAMAX
  • FERVI
  • FORCE
  • METABO
  • RAIDER
  • RODCRAFT
  • UNIOR и други.
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.