Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 264 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 264 Артикула.
Подреди по
Резултати

Тресчотки

В категория „тресчотки“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от висококачествени тресчотки от водещи производители на достъпни цени.

 

Тресчотката е универсален ръчен инструмент за бързо завиване и развиване на болтове и гайки, който намира широко приложение в авторемонтните дейности. Тресчотката е проектирана за бързо монтиране и ремонтиране с голям въртящ момент и приложение в различни области. Освен по–голямата мощност, която предлага, друго предимство е, че достига трудно достъпните места, тесните и малки пространства. Тресчотките са инструменти, които могат да заместят напълно класическите отвертки и ключове за завиване, отвиване и затягане на винтове и гайки.

 

Тресчотките са инструменти с лек, надежден и опростен дизайн, който осигурява бързина, минимален натиск и значително намаляване на натоварването в работния процес. На практика тресчотката представлява дръжка с квадрат, на който се поставят различни вложки, в едната посока движението на дръжката върти вложката, а в другата се движи свободно. Тресчотките имат лостче или бутон за промяна на посоката на свободното движение, което позволява употребата им за завиване и развиване.

 

Основното предимство на тресчотките, е че не е необходимо да се обръщат при завиване или отвиване на крепежните елементи, което създава голямо удобство при работа в труднодостъпни места. Реверсивните тресчотки се различават от стандартните модели по това, че те са по-функционални и позволяват работа в две направления.

 

Според размера на квадрата тресчотките биват: на 1”, 1/2“,1/4”, 3/4” и 3/8“ и комбинирани, според размера могат да са удължени - за увеличаване на усилието или мини - за работа на труднодостъпни места. Могат още да са с чупеща или въртяща се глава или ротационни - въртенето на квадрата се получава чрез въртене на дръжката около оста й за труднодостъпни места. Различават се още и по броя на зъбите - колкото е по-голям толкова по-фино и в по-тесни пространства може да се използва тресчотката.

 

Тресчотките са изработени от специална стомана, и имат механизъм, проектиран да издържа на високи натоварвания. Дръжките им са с ергономичен дизайн и са изработени от материал, осигуряващ максимален захват.

 

Тресчотките, които ще откриете при нас са с различни размери и различен брой зъби, изключително подходящи за недостъпни места, с механизъм за задържане и освобождаване. Тресчотката с въртяща глава е друг вариант тресчотка от висококачествена хром-ванадиева стомана, подвижен квадрат и голяма сила на въртене и извита тресчотка, която позволява работа на труднодостъпни места.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете тресчотки с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.