Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 211 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 211 Артикула.
Подреди по
Резултати

Тресчотки

Тресчотката е универсален ръчен инструмент за бързо завиване и развиване на болтове и гайки, който намира широко приложение в авторемонтните дейности. Проектирана е за бързо монтиране и ремонтиране с голям въртящ момент и приложение в различни области.

 

Освен по-голямата мощност, която предлага, друго предимство е, че достига труднодостъпните места, тесните и малките пространства.

 

Тресчотките са инструменти, които могат да заместят напълно класическите отвертки и ключове за завиване, отвиване и затягане на винтове и гайки. Имат лек, надежден и опростен дизайн, който осигурява бързина, минимален натиск и значително намаляване на натоварването в работния процес.

 

Предимства на тресчотката

 

Основното предимство на тресчотките е, че не е необходимо да се обръщат при завиване или отвиване на крепежните елементи, което създава голямо удобство при работа в труднодостъпни места.  Реверсивните тресчотки се различават от стандартните модели по това, че те са по-функционални и позволяват работа в две направления.

 

Видове тресчотки

 

В зависимост от размера на квадрата тресчотките биват: на 1‘‘, 1/2‘‘, 1/4‘‘, 3/4‘‘ и 3/8‘‘ и комбинирани – в зависимост от размера могат да бъдат удължени за увеличение на натоварването или мини за ползване на мъчнодостъпни места. Те могат да са с чупеща или въртяща се глава или ротационни – въртенето на квадрата се получава чрез завъртане на дръжката около оста ѝ за труднопроходими места.

 

Тресчотките имат различен брой зъби – колкото са по-големи, толкова по-фино и на по-тесни места могат да се ползват. Произведени са от специална стомана.

 

Дръжките им са с ергономичен дизайн и са изработени от материал, който осигурява максимален захват. Тресчотките, които ще откриете в магазини „Баш Майстора“, са с различни размери и различен брой зъби, изключително подходящи за недостъпни места и с механизъм за задържане и освобождаване.

 

Тресчотката с въртяща глава е друг вариант тресчотка от висококачествена хром-ванадиева стомана, подвижен квадрат и голяма сила на въртене и извита тресчотка, която позволява работа на мъчнодостъпни места.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.