Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пневматични виброшлайфове

Пневматичният виброшлайф е инструмент, който се използва от професионалисти и любители, най-вече в сферата на дърводелството. Работи със сгъстен въздух, подаван от компресор. Спусъкът се намира над дръжката за удобство при стартиране и спиране на инструмента. Има удобна ергономична дръжка, която прави работната дейност много по-лесна. Има възможност за регулиране на оборотите.

 

Пневматичните виброшлайфове намират основни места на приложение при изравняващото шлайфане на големи и равни площи, обработката на шпакловани площи и при шлайфане според материала с регулирането на оборотите. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите пневматични виброшлайфове на марките BAMAX и FESTOOL.

 

Защо да изберете пневматичен виброшлайф от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пневматични виброшлайфове, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 3 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.