Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 230 продукта и наличност над 4 056 760 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 230 продукта в наличност.
4 056 760 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пневматични винтоверти

Пневматичните винтоверти имат широко приложение в различни области за развиване и отвиване на винтове с различна сила. Използват се за монтиране и демонтиране на машини и съоръжения.

 

Пневматичният винтоверт е идеален за работа в опасни работни места, където има запалими предмети. Всяка инвестиция в закупуването на компресор се изплаща, защото имат дълъг живот и са много устойчиви на големи натоварвания по време на работа.

 

Чрез силата на сгъстения въздух, осигурен от компресора, се задвижват много инструменти, които са по-леки и удобни поради липсата на електрически двигател.

 

Приложение на пневматичния винтоверт

 

С голяма мощност и здрава конструкция тези инструменти извършват перфектна работа със своята пневматика.

 

Пневматичните винтоверти са подходящи за работа в професионални работилници, производствени цехове и автосервизи. 

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете предложения за пневматични винтоверти, които ще послужат за завиване и отвиване на винтове, при монтаж и демонтаж на разнообразни съоръжения, устройства, машини и инструменти.

 

Защо да изберете пневматични винтоверти от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пневматични винтоверти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.