Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 767 069 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 767 069 Артикула.
Подреди по
Резултати

Подложки за пистолет за горещ въздух

Подложките за пистолет за горещ въздух могат да се използват за улавяне на излишното лепило и за създаване на шаблони с декоративни мотиви от лепило. Те са подходящи за всички видове разтопяващо се лепило и може да се използват без ограничение във времето. Трябва да се остави лепилото да изстине и тогава да бъде премахнато без усилие.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите подложки за пистолет за горещ въздух на марката DREMEL.

 

Защо да избере подложка за пистолет за горещ въздух от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме подложки за пистолет за горещ въздух, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.