Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 958 250 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 958 250 Артикула.
Подреди по
Резултати

Преходници за контакт

Когато отивате в друга държава на почивка или по работа, важна част от нашия багаж са нашите смартфони, таблети, лаптопи и всяка друга техника, от която се нуждаем. Едно от най-досадните неща за пътуващите в наши дни е да виждат предупреждения за изтощена батерия.

 

Ето защо, преди да пътуваме за друга страна, трябва да проверим вида на контактите, които се ползват там, както и стандарта за напрежение на електрическата система. Изборът на правилните адаптери и преходници за контакт е много важен за устройствата, тъй като тяхната задача е безопасно да преобразуват напрежението, подадено към Вашето устройство.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите преходници за контакт на марките BRENNENSTUHL и ALLOCACOC.

 

Защо да изберете преходник за контакт от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме преходници за контакт, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.