Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 686 продукта и наличност над 6 492 355 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 686 продукта в наличност.
6 492 355 Артикула.
Подреди по
Резултати
Не бяха намерени продукти

Работни якета

Екстремните условия на труд през зимния период изискват топли работни облекла. Намирането на удобно зимно работно облекло не винаги е лесна задачата. За тази цел сме се погрижили да Ви предложим зимни работни якета, защитаващи от студ, които не пречат на движенията и пазят от снегове и ветрове.

 

Зимните работни якета, които може да намерите в нашия сайт, са водоустойчиви и водонепромокаеми и могат да се използват не само като работни, а и като ежедневни зимни якета. Те гарантират необходимия комфорт по време на работна дейност.

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете разнообразие от мъжки работни якета, произведени от водещите марки DEWALT, FESTOOL, STIHL и други.

 

Защо да изберете работно яке от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме работни якета, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.