Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 245 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 245 Артикула.
Подреди по
Резултати

Разклонители

Електрическите разклонители имат широк спектър на приложение – от домашната употреба, градината и домашните работилници до ползването им в големи цехове и офиси, та чак до промишлени предприятия, фабрики и строителни обекти. Разнообразието им е огромно – произвеждат се с различни дължини, сечения, брой и защити. Има дори и „интелигентни“ разклонители с вграден ватметър и електромер.

 

Добре позиционираните гнезда дават възможност за използване на ъглови щепсели. Повечето видове са със защита от деца. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите различни разклонители на марките FESTOOL, AS SCHWABE, BRENNENSTUHL и други.

 

Защо да изберете разклонител от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме разклонители, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.