Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 561 продукта и наличност над 3 743 833 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 561 продукта в наличност.
3 743 833 Артикула.
Подреди по
Резултати

Рендета за дърво

Рендетата за дърво са сред задължителните помощници на майстори в сферата на дървообработването. Те са идеални инструменти за изглаждане на дървесен материал, скосяване на ръбове, правене на жлебове и редица други дейности в дърводелството.

 

Рендетата за дърво, които предлагаме в онлайн магазин „Баш Майстора“, са перфектни за рендосване на канали, первази и жлебове на врати и рамки на прозорци. Използват се за обработка напреки на влакната и за довършителни работи. Може да се регулира положението на ножа по всяко време.

 

Някои видове имат две позиции на острието – за стандартно стъргане или за заобляне в ъгли, а рендето тип обирачка е особено подходящи за изглаждане на повърхности. Благодарение на двата му винта можете да регулирате дълбочината на рязане.

 

Защо да изберете ренде за дърво от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме рендета за дърво, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.