Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 263 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 263 Артикула.
Подреди по
Резултати

Рендета за дърво

Ръчните рендета са сред задължителните помощници на майстори в сферата на дървообработването. Те са идеалните инструменти за изглаждане на дървесен материал, скосяване на ръбове, правене на жлебове и редица други дейности в дърводелството. В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да закупите ръчно ренде с различна ширина и дълбочина на рендосване.

 

Рендето за дърво NAREX BYSTRICE 102/44 мм е изработено от цинкова сплав. В комплекта е с 5 броя резервни остриета.

 

Рендето за дърво NAREX BYSTRICE 248/51 мм е изработено от алуминиева сплав. Плъзгачът на рендето е произведено от сив чугун. Ширината на ножа е 51 мм, направен от Cr-Mn стомана.

 

Рендето за дърво STANLEY 160/40 мм се използва за обработка напреки на влакната и за довършителни работи. Ножът е поставен под ъгъл 21°. Може да се регулира положението на ножа по всяко време.

 

Рендето за дърво STANLEY 254/38 мм има две положения на ножа – отпред и отзад. То е с регулация за дълбочина на рязането. Има чугунен корпус.

 

Рендето за дърво STANLEY 55 мм е удобно и лесно за употреба ренде тип обирачка. Благодарение на двата винта можете да регулирате дълбочината на рязане. Това ренде на STANLEY е особено подходящо за изглаждане на неравности.

 

Рендето за дърво STANLEY 55 мм. е със закръглена основа за вдлъбнати повърхности. Дълбочината на рязане може да се регулира чрез двата винта. Рендето е с метален корпус.

 

Рендето за дърво STANLEY 560/60 мм служи за довършителни работи. Ножът е изработен от стомана. Подходящо е за фино рендосване.

 

Рендето за дървo STANLEY Bailey 240/44 мм се използва за довършителни работи. Ножът е изработен от хром-въглеродна стомана и е със закалено острие.

 

Рендето за дърво STANLEY Bailey (250/50 мм, 355/50 мм) е напълно регулируемо за всички видове дървен материал. Ширината на ножа е 45 мм. Ножът е изработен от хром-въглеродна стомана и е закален, така че да се запази остротата на режещия ръб.

 

Рендето за дърво STANLEY (N4 250/50 мм, N62 356/64 мм) е с основа от ковано желязо, има издръжливо стоманено острие, удобна дървена дръжка и месингова поставка за ножа. Може да обработва различни видове дърво.

 

Рендето за дърво STANLEY RB5 150/50 мм е с две позиции на острието – за стандартно стъргане или за заобляне в ъгли. Приляга точно на дланта на ръката. В комплект е с две сменяеми остриета.

 

Рендето за дърво STANLEY SB 210/44 мм е много издръжливо и леко с лесна настройка. Ножът е от метал със странична регулация на дълбочината на рязане.

 

Рендета за дърво на марката PINIЕ ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.