Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 956 619 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 956 619 Артикула.

Сервиз Баш Майстора

гр.Варна 9000
ул.”Струга” 25
тел: 052 / 64 30 30
моб: 0888 06 21 22
Работно време:
Понеделник - Петък:
от 8:30 до 18:00 часа
Събота и Неделя: Почивен ден
Склад Баш Майстора - Строително оборудване и консумативи.
Проверка статус машина
провери

За сервиза

Сервиз Баш Майстора е най-големият сервиз в североизточна България за ремонт на професионални машини, инструменти и лека строителна механизация.

Позициониран е в гр. Варна на ул. Струга №25. В него се отремонтират повече от 40 марки инструменти като: Макита, Бош, Девалт, Хитачи, Имер, Белле, и много други.

За качественият ремонт на машините се грижат специалисти преминали много обучения при различните производители. Това прави сервизът на Баш Майстора качествен и надежден. Инструментите, които се ремонтират в него са: електрически перфоратори, бормашини, винтоверти, акумулаторни машини, бензинови машини.

От сервиза могат да се закупят резервни части за всички ремонтирани марки инструменти.

Още информация за сервиз Баш Майстора:

Сервиз Баш Майстора се намира на гърба на магазина и разполага с площ от 50 m2. В него работят 3ма служители - един приемчик и двама сервизни техници. Техниците са специализирани в ремонтирането на електроинструменти и бензинови машини. В сервизът са обособени отделни места за приетите за ремонт машини, за отремонтираните машини и за резервните части на различните марки. За да може да гарантира качествено обслужване на своите клиенти, Баш майстора постоянно инвестира в оборудване и техника за бързо и безпроблемно отремонтиране на машините. Сервизът има отделно помещение за почистване, измиване и тестване на отремонтираните инструменти.

 

Сервизът разполага с:

 

1. Машини за почистване на инструменти от масла и греси

2. Машини за почистване на силно замърсени от прах инструменти

3. Уреди за намаляване на напрежението при тест на машините за безопасност на техниците

4. Помощни професионални ръчни инструменти

5. Специални инструменти за ремонт на различните марки машини

6. Тестери за батерии

7. Тестери за пробиви на кабели и много други

 

Всяка година фирмата изпраща своите сервизни специалисти на обучения при представителите на марките, където се обучават да ремонтират новите модели машини и инструменти. Ежегодно се правят категоризации за работа с 1000V всеки техник трябва да ги премине.

 

Баш Майстора извършва гаранционен и извънгаранционен сервиз на инструменти и машини.

 

Оторизирането на сервиза става след задължителни курсове на обучение на сервизните работници в представителствата на изброените марки електроинструменти. Тогава гарантира обслужване на високо професионално ниво. Сервизът поддържа добра складова наличност от резервни части, с което осигурява бързото отремонтиране на машините.

 

РАЗЧИТАЙТЕ НА НАС!

 

Професионален сервиз за професионални инструменти!

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.