Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 264 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 264 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шлосерски менгемета

Шлосерските менгемета се предлагат в различни размери и намират широко приложение в автомобилните работилници, инструменталните работилници, при извършване на техническо обслужване и поддръжка на машинния парк в промишлени предприятия, както и за всякакви занаятчийски дейности и др. Някои от шлосерските менгемета са с въртяща се основа, а други могат да се комбинират с въртяща се основа. Важно е да отбележим, че шлосерското менгеме не е подходящо за огъване или коване, защото чугунът е крехък и не издържа на удар. В магазини „Баш Майстора“ може да намерите шлосерско менгеме на марките UNIOR, TOPMASTER, STANLEY и др.

 

Шлосерското менгеме STANLEY MaxSteel (11 кг, 14 кг, 7 кг) е със здрав корпус, изработен от чугун. Има стоманени челюсти, въртяща се основа за удобно при работа и хромирани конструктивни елементи.

 

Шлосерското менгеме TOPMASTER (11 кг, 19 кг) се характеризира с усилен профил. Челюстите са закалени. То е прахово боядисано.

 

Шлосерското менгеме TOPMASTER (30 кг, 8 кг) има основа с две блокировки, устойчиви на ръжда. Основата се върти на 360°. Профилът е усилен, челюстите са закалени, а конструкцията е прахово боядисана.

 

Шлосерското менгеме UNIOR Quick IRONGATOR (14.4 кг, 24 кг) е с корпус от лят сив чугун. Челюстите са обработени срещу корозия, а останалите части са поцинковани. UNI PRO водачите осигуряват прецизно преместване на движещите се части. Менгемето може да се комбинира с въртяща се основа.

 

Шлосерското менгеме 3ММ Велинград е предназначено за закрепване на детайли при работа върху шлосерска работна маса. Намира широко приложение в авторемонтните и инструменталните работилници, занаятчийските дейности, при извършване на техническо обслужване и др.

 

Шлосерски менгемета на марката BOLTER ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.