Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 956 620 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 956 620 Артикула.
Подреди по
Резултати

Струйни тръби за водоструйки

Струйниците за водоструйки са важни аксесоари, които позволяват промяна между безкрайно регулируемия плосък поток с високо налягане, въртяща се дюза и струя за почистващо средство чрез просто завъртане на пръскачката. Използват се навсякъде - в дома, градината, автомобила и други.

 

Струйните тръби са с ергономично оформени капачки на ръкохватките, които осигуряват оптимална работа и изолиране.

Видове струйници за водоструйки

Двойните струйни тръби е с плавно регулиране на работното налягане директно при ръкохватката при пълен дебит на водата. 

 

Гъвкавите струйни тръби са особено подходящи за чистене на труднодостъпни места.

 

Ротационният струйник за водоструйки отстранява дори атмосферната мръсотия без усилия с изключително мощна въртяща се дюза с въртяща се точкова струя. 

 

Със струйника с ротационна дюза за водоструйка чистите дори и упорити замърсявания до блясък. Въртящата се струя без усилие почиства атмосферни замърсявания.

 

Ъгловият струйник се използва за лесно чистене на трудни за достъп места. Равномерно почиства и разтваря упорити мръсотии.

 

Телескопичният струйник за водоструйка е много лесен за използване. Дори труднодостъпни места като фасади могат лесно да се почистват.

 

Едностепенното удължение за струйник служи за удобно и ефективно почистване на труднодостъпни места.

 

Защо да изберете струйник за водоструйка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме струйници за водоструйки, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.