Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стяги за направляващи шини

Стягите за направляващи шини обикновено служат за сигурно фиксиране на водещата шина, която се поставя в долния канал. Осигуряват отличен резултат – прецизен и чист срез, защото се избягва изместване на материала при рязане. Също така може да се използва за закрепване на масата (вакуумна) върху работния плот.

 

Някои от видовете стяги за направляващи шини, които предлагаме в онлайн магазин „Баш Майстора“, се поставят в долния канал. Поради фиксацията стягата няма да се разхлаби дори при леки вибрации. Изпълнението е изцяло от стомана.

 

Защо да изберете стяга за направляващи шини от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме стяги за направляващи шини, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.