Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 556 продукта и наличност над 3 744 883 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 556 продукта в наличност.
3 744 883 Артикула.
Подреди по
Резултати

Тави за заглаждане на бетон

Тавите за заглаждане на бетон са консумативи за пердашките и са незаменима част при изглаждането на бетона. Те са сменяеми тави, които се поставят на пердашките така, че да можете да пердашите бетона, докато е все още мокър.

 

Когато се използват както трябва тавите за пердашки ще подобрят деформацията по повърхността. Пердашенето с тава извършва натиск на бетона и изважда водата от по-дълбоката част на бетона.

 

Не е нужно да се избързва с пердашенето на бетона с лопатките твърде рано. Изпълнете това, когато установите, че в бетона почти не е останала вода. Ако приключите твърде рано шлайфания бетон с лопатките, може да оставите вода в бетона, като това ще приключи с неприятни последици по-късно. За да избегнете подобни недоразумения, използвайте тавата, докато цялата вода не изтече под бетона.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите тави за заглаждане на бетон на марките BELLE и HUSQVARNA.

 

Защо да изберете тава за заглаждане на бетон от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме тави за заглаждане на бетон, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.