Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 60 118 продукта и наличност над 4 106 599 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
60 118 продукта в наличност.
4 106 599 Артикула.
Подреди по
Резултати

Тави за заглаждане на бетон

Тавите за пердашка са консумативи за пердашките и са незаменима част при изглаждането на бетона. Те са сменяеми тави, които се поставят на пердашките така, че да можете да пердашите бетона, докато е все още мокър. Когато се използват както трябва тавите за пердашки ще подобрят деформацията по повърхността. Пердашенето с тава извършва натиск на бетона и изважда водата от по-дълбоката част на бетона. Не е нужно да се избързва с пердашенето на бетона с лопатките твърде рано. Изпълнете това, когато установите, че в бетона почти не е останала вода. Ако приключите твърде рано шлайфания бетон с лопатките, може да оставите вода в бетона, като това ще приключи с неприятни последици по-късно. За да избегнете подобни недоразумения, използвайте тавата, докато цялата вода не изтече под бетона.

 

Тавата за заглаждане на бетон BELLE PRO 1200 е произведена от качествен метал, подходяща за пердашки BELLE. Диаметърът е 1200 мм, а дебелината е 3.0 мм.

 

Тавата за заглаждане на бетон BELLE PRO 600 е изработена от качествен метал, подходяща за пердашки BELLE. Диаметърът е 600 мм, а дебелината – 3.0 мм.

 

Tавата за заглаждане на бетон BELLE PRO 900 е произведена от качествен метал, подходяща за пердашки BELLE. Диаметърът е 900 мм, а дебелината е 3.0 мм.

 

Тавата за заглаждане на бетон HUSQVARNA Construction 600 мм e изработена от качествен метал, подходяща за пердашка HUSQVARNA Construction BG 245.

 

Тавата за заглаждане на бетон HUSQVARNA Construction 900 мм е произведена от качествен метал, подходяща за пердашка HUSQVARNA Construction BG 375.

 

В „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от консумативи и аксесоари.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.