Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Телени четки - ръчни

Телените четки са ръчни инструменти и вършат невероятна работа предвид семплия си дизайн. Не трябва да се заблуждавате от външния вид на четката, тъй като тя може да извърши много работа, особено когато става въпрос за почистване на метал и засъхнала мръсотия.

 

За какво се използва телените четки?

 

За разлика от обикновените четки, предлаганите тук телени четки не са предназначени за почистване на повърхности, а по-скоро за премахване на груби, мръсни отлагания.

 

Четката се състои от най-много 3 части – дръжка от дърво или пластмаса, гумен захват и глава на четката.

 

Телта на четката е изработена от неръждаема стомана, фино изпилена и леко пластична. В зависимост от тънкостта на самото изпиляване, четката може да осигури повече или по-малко гъвкавост на самата глава.

 

Има различни четки, които се използват за разнообразни дейности, определящи се от твърдостта на самата тел в предната част на четката.

 

Употреба на телените четки

 

Най-честата употреба на телените четки е:

 

  • за чистене на наслоена мръсотия от повърхности
  • почистване на грил и барбекю
  • махане на ръжда или боя от метали
  • премахване на грес от лагери и резби.

 

Защо да изберете телена четка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме телени четки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.