Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 247 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 247 Артикула.
Подреди по
Резултати

Телескопични удължители за водоструйки

Телескопичните удължители за водоструйки са полезен аксесоар, който позволява да достигнете до високи или трудно достъпни места при почистване без да е необходимо да използвате стълби или други помощни средства и да се излагате на риск. 

 

Телескопичните удължители обикновено са изработени от карбоново фибростъкло, което ги прави много удобни и изключително функционални. Могат да се ползват за чистене на прозорци, фасади и други с осмозна вода, както и за приложения под високо и ниско налягане и дори могат да се използват след свързване към прахосмукачка. Въртящата се основа предоставя безопасни и ергономични условия на работа.

 

Защо да изберете телескопичен удължител за водоструйка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме телескопични удължители за водоструйки, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.