Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 954 490 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 954 490 Артикула.
Подреди по
Резултати

Тръби за прахосмукачки

Тръбите за прахосмукачки умеят да се удължават за достигане на трудни за достигане места. Някои от тях са с въртяща се клапа за регулиране на мощността на всмукване.

 

Видове тръби за прахосмукачки

 

Тръбите за прахосмукачка са с много голям работен обхват. Удължението на смукателната тръба се препоръчва при приложения на недостъпни места (високи тавани). При някои видове тръбите имат ръкохватка, извита под ъгъл за лесен захват, и въртяща се клапа за регулиране на мощността на смукване.

 

Удължителните тръби са съвместими с подходящи за тях продукти.

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от аксесоари за прахосмукачки от водещи производители на достъпни цени.

 

Защо да изберете тръба за прахосмукачка от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме тръби за прахосмукачки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.