Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 304 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 304 Артикула.
Подреди по
Резултати

Тръбни менгемета

Тръбното менгеме е подходящо за обработка на тръби с различен диаметър. Някои видове се отличават с опция за фиксиране на натисканите елементи отгоре надолу, където повърхнината благонадеждно се закрепва с помощта на болтове.

 

Корпусите на тръбните менгемета се изработват от много устойчиви материали и често са боядисани, а челюстите са обработени срещу корозия. Някои модели челюсти са изработени от инструментална въглеродна стомана и са закалени.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите тръбни менгемета на марките MTX, REMS, ROTHENBERGER, UNIOR.

 

Защо да изберете тръбно менгеме от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме тръбни менгемета, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.