Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 078 продукта и наличност над 4 307 275 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 078 продукта в наличност.
4 307 275 Артикула.
Подреди по
Резултати

Тръбни менгемета

Тръбното менгеме е подходящо за тръбна обработка. Някои видове се отличават с фиксация на натисканите елементи отгоре надолу и благонадеждно се закрепва на повърхнината с помощта на болтове. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите тръбни менгемета на марките UNIOR, ROTHENBGERGER, REMS и др.

 

Тръбното менгеме REMS AMIGO 1/2’’=1 1/4’’ е предназначено за тръбна обработка. Обхваща тръби от 1/2‘‘ до 1 1/4‘‘.

 

Тръбното менгеме REMS AMIGO 1/2’’-2’’ обхваща тръби от 1/2‘‘ до 2‘‘. Захватът към  електрическата винторезка е REMS AMIGO 2. Предназначено е за тръбна обработка.

 

Тръбното менгеме ROTHENBERGER 1/8’’-4’’ е изработено от много устойчиви материали.  То е от висок клас, има продължителен живот на употреба. Гарантира благоприятен стабилитет по време на работа със сложения от Вас детайл.

 

Тръбното менгеме SPARTA 1/2’’-2’’ се характеризира с фиксация на натискания материал отгоре надолу. Приспособлението благонадеждно се закрепва за повърхнината с помощта на болтове. Използва се за фиксация на тръби с диаметър от 10 до 89 м.

 

Тръбното менгеме UNIOR 1/8’’-2’’ е с корпус от специална сплав. Челюстите са обработени срещу корозия, а останалите части са поцинковани. Има възможност за монтиране на стойка.

 

Тръбното менгеме UNIOR 1/8’’-3’’ е с боядисан корпус, челюстите са обработени срещу корозия. Кованите челюсти са изработени от инструментална въглеродна стомана, закалени.

 

Разнообразие от ръчни инструменти може да намерите в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.