Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 787 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 787 Артикула.
Подреди по
Резултати

Триони за дърво

Ръчните триони за дърво се използват за надлъжно и напречно бичене на дървен материал. В зависимост от размера, формата и заточването на зъбите, трионите имат специфични приложения и различни имена. Към днешни дни те се използват все по-малко поради въвеждането на механизация в дървообработването.

 

Ръчните триони за дърво се ползват главно при ремонт и производство на дървени изделия, в строителството и други. Дърводелските ръчни триони се използват за рязане на трупи, дъски и други дървени части от не много твърдо дърво. Имат стоманено острие с остри зъби и удобна дръжка за сигурен захват.

 

Видове триони за дърво

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от ръчни дърводелски триони – стандартни триони за дърво, триони със затворена PVC дръжка, триони със закалени зъби, триони тип злодейка, комплект триони за рязане под ъгъл и други.

 

Стандартните триони за дърво са със здрава конструкция и закалено заменяемо острие с универсално озъбяване. Натягащият болт улеснява замяната на острието и прецизността на рязане.

 

Трионите със затворена PVC дръжка са универсални с твърдо острие със закалени зъби, които не изискват точене. Универсалната форма на зъбите позволява рязане на почти всички дървени повърхности. Идеални са за меко дърво, ламинат и PVC плочи.

 

Трионите със закалени зъби не изискват точене. Предназначени са за рязане и кастрене на дърва, пластмасови тръби и гипсокартон. Универсалната форма на зъбите им позволява рязане на почти всички дървени повърхности.

 

Трионите тип злодейка се използват за изработване на закрити прорези в детайла. Подходящи са за изрязване на профилни отвори в дървени или пластмасови детайли.

 

Защо да изберете трион за дърво от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме триони за дърво, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.