Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 264 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 264 Артикула.
Подреди по
Резултати

Триони за гипксокартон

В категория „триони за гипсокартон“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от триони за рязане на гипсокартон, производство на KNAUF, STANLEY и TOPMASTER на достъпни цени.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете триони за гипксокартон с марка TOPMASTER 150 мм - 2 модела - трион за гипсокартон TOPMASTER 150 мм с калъф и трион за гипсокартон TOPMASTER 150 мм без калъф. Трионите за гипсокартон са с заострен край, улесняващ пробиването на гипсокартонните плочи, закалено острие и ергономична биматериална релефна дръжка за удобство и комфорт по време на работа.

 

Трион за гипсокартон SHEETROCK 152 мм за рязане на отвори в гипсокартонени плоскости. Трионът за гипсокартон е изработен от неръждаема стомана с масивни, единични, лазерно заточени зъби с много добри режещи качества в двете посоки на движение.

 

Трион за гипсокартон STANLEY 160 мм -  идеален за отвори в гипсокартон с заострен край на острието, улесняващ пробиването на гипскартонни плочи и удобна дървена дръжка, а 6-те зъба на инч правят рязането на гипсокартон лесно и бързо.

 

Трион за гипсокартон STANLEY FatMax 130 мм – идеален за рязане на гипсокартон с острие с 8 зъба на инч и тристранни JetCut зъби, които режат при постъпателното и обратно движение – 50% по-бързо от традиционните конфигурации на зъбите. Трионът за гипсокартон е с мека дръжка за по-голямо удобство по време на работа и разполага с 3 фиксирани позиции при - 90, 135, 180 градуса - идеални при рязане в ограничени пространства. Извънредно твърдите зъби със заострени ръбове пробиват бързо и лесно гипсокартона, а заключващият механизъм фиксира острието в отворено и затворено положение за безопасност и удобство.

 

Трион за гипсокартон STANLEY FatMax 160мм с закалено острие с 7 зъба на инч и заострен край на острието, улесняващ пробиването на гипсокартонени плочи и ергономична биматериална релефна дръжка за комфорт по време на работа. Агресивната геометрия на закалените зъби тип JETCUT, ускоряват рязането.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.