Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 567 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 567 Артикула.
Подреди по
Резултати

Център за дибли

Центрите за дюбели се използват за точно маркиране на отворите за дибли. Острието от горната страна на тапите маркира центъра на срещуположния отвор.

 

Поставят се в отворите за дибли, а плоскостите се нагласят и притискат върху тях. Тези средства помагат, за да маркирате срещуположни позиции при пробиване при съединения с дюбели от дърво.

 

Имате на разположение тяло, което вкарвате в отвора за дюбели на първата част на детайла, докато другата страна има изпъкнал метален шип – с него можете да отбележите правилната позиция за пробиване на допълнителния детайл.

 

Защо да изберете център за дибли от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме центри за дибли, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.