Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 592 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 592 Артикула.
Подреди по
Резултати

Удължители

Удължителите се използват за захранване на електроинструменти, които изискват работа с мобилност в градината, на строителната площадка и на всякакви подобни места, където трябва да работите.

 

Характеризират се със здрава защитна структура и много голяма дължина – от 1 до 50 м. Повечето видове удължители се използват във вътрешни закрити пространства и са подходящи за тримери, косачки, триони и други.

 

Кабелните удължители с дефектнотокова изолация притежават гнездо, снабдено със защитни капачки. Остатъчните токове се откриват и захранването се прекъсва за няколко части от секундата. Имат индикация на функцията и бутон за тест. Включват електронно измервателно устройство.

 

Защо да изберете удължител от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме удължители, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.